Main Page Sitemap

Södermottagningen helsingborg


södermottagningen helsingborg

gärna kontakt med mottagningen. Vårt uppdrag är att bedöma och behandla svårare psykiatriska besvär. All personal har genomgått hbtq utbildning via rfsl. Vårt uppdrag gäller all specialistpsykiatri, dvs alla typer av psykiatriska/psykologiska besvär utom läkemedelsassisterad beroendevård, demensvård och svåra ätstörningar. Ditt omdöme kommer inte att publiceras på Facebook eller Google.

Öppettider, södermottagningen finns på Nedre Nytorgsgatan 13, 252 26 Helsingborg, och har öppet för bokade besök måndag till fredag kl 8-17. Vi vaccinerar mot influensan, influensasäsongen är här och om du tillhör en riskgrupp är det extra viktigt att du vaccinerar dig. För rådgivning kring din medicin, bokning av recepttid, ny/egenanmälan och frågor/information kring din behandling m m, välj knappval. Vården sker enligt avtal med Region Skåne, det betyder att samma villkor gäller som i den övriga vården.

Vi har vårdavtal med Region Skåne och gör upp stockholm är ackrediterade. Telefontid för rådgivningstelefon är kl 9-11 och 13-15, för receptionstelefon kl 8-11 och 13-15. Du hör till en riskgrupp om: Du är 65 år eller äldre. Widgetgenerator, gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Vårt mål är att Ni ska känna Er trygga hos oss på Helsingborgs Barnmorskemottagning. Södermottagningen är en specialistpsykiatrisk mottagning för dig som är över 18 år och bor i södra Helsingborg med omnejd inklusive Ekeby. Vår vision är hög tillgänglighet och flexibilitet. 13.0015.00 i vecka 4547.

Resultat mff helsingborg 2018
Begagnade tv-spel helsingborg
Redaregatan helsingborg


Sitemap