Main Page Sitemap

Frisör södermannagatan stockholm


frisör södermannagatan stockholm

den behandling den förtjänar erbjuder Salong Unik Sthml både tidsbokning och drop-in, vare sig du vill ha en klippning eller en färgning. På det sättet kan du tryggt välja en frisörsalong som många andra kunder uppskattar. Kampanjpris HOS VÅRA trainees. Ditt hår är unikt och har sina egna fördelar och nackdelar som gör att man kan få ett fantastiskt, även om lite annorlunda resultat.

Södermannagatan 11 på Södermalm.
Studio Blanca är en frisörsalong.
Södermannagatan 11, Södermalm, stockholm.
Anna Jonsson är ägare och grundare av blanca.
Genom kärlek, kreativitet och tropiska klippningar har nu äntligen salong Udda Fåglar slagit upp portarna.

Något som utmärker salongen är deras dedikering till miljön för att hantera produkter på ett säkert och miljövänligt sätt, vilket gynnar både dig som kund och vår jord. Massage 790/690/590kr, klipp inkl. 1990/1690/1490kr, härlig hår-/hårbottenkur 140kr (skriv 'Kur' i bokningen).

FÖN, snabb uppljusande färgbehandling, perfekt innan jobbet eller på lunchen. Rabi rabi the experience Ågestabrov 32 Mitt på Östermalm ligger salongen som är något alldeles extra, Rabi Rabi - The experience, salongen som tar hand om dig på det mest exklusiva sättet. Salong Aura AB, salongen som slog upp dörrarna 2007. Björn Axén på Norrlandsgatan Norrlandsgatan 7 På Björn Axén har tre frisörsalonger i Stockholm och även i denna är det du som kund som står i fokus. Vad har du för e-postaddress? Här erbjuds allt för att ge dig en ny look, från klippning och styling av ditt hår till makeup från salongens erfarna och skickliga frisörer och stylister. Öppen diskussion och ömsesidig respekt kommer göra ditt besök till ett nöje och bygga en lång relation framöver. Stockholm täcker över 400 kvm med totalt 50 frisörstolar och ett stort utval av produkter. Filosofin är att du som kund ska sättas i centrum, tillsammans med miljön, då alla produkter som används är av mycket hög kvalitet och bra för miljön. Personen besitter tillräckligt med kunskap för att kunna jobba självständigt men arbetar nästan alltid vid sidan av en behörig frisör i våra salonger. Vi har en lugn och harmonisk miljö, där man kan slappna av unde. Den praktiska delen består av olika nivåer därav valmöjligheten av senior och junior trainee hos oss, båda är klara med skolan men senior trainee har arbetat längre i salongen.

Note design studio, stockholm
Malmö stockholm billigt tåg
Radisson blu strand hotel stockholm 5 stjärnor
Byggingenjörsutbildning stockholm


Sitemap