Main Page Sitemap

Vårdval stockholm ersättningssystem


vårdval stockholm ersättningssystem

med en specifik inriktning. Åsikterna som uttrycks i artikeln står skribenten/skribenterna för. Hur får jag tid till mottagning eller en gråstarroperation? Wikipedia article written by contributors ( read / edit ). Blankett för egenremiss (PDF fyll i blanketten, skriv ut och signera. I Stockholms län är tidsgränsen för besök hos specialist högst 30 dagar efter beslutet om remiss. Regeringens utredare Ilmar Reepalu har gett förslag gällande att begränsa vinsterna, vilket skulle minska valfriheten och möjligheten för företag och ideella aktörer att kunna fortsätta sina verksamheter inom vårdsektorn.

Remissen skickas till Vårda Ögonklinik, Kammakargatan 7, 111 40 Stockholm. Uppdraget innefattar: Ögonmottagning (diagnostik och behandling av alla vanligt förekommande ögonsjukdomar och besvär) Ögonbottenfotografering för diabetiker, hur väljer jag Memira som vårdgivare? Valfriheten inom vården, så kallat vårdval, har sedan år 2008 inneburit en stor förbättring för stockholmarna. Att vi har lyckats med detta handlar i stort om Stockholms 38 olika vårdval. Du som är folkbokförd i ett annat landsting än Stockholms läns, kan alltså också boka tid på vår ögonmottagning eller få din gråstarrsoperation utförd av oss.

Jag och Moderaterna i Stockholms läns landsting lovar såväl att fortsätta skydda patienternas valfrihet som att främja god tillgänglighet i vården med en mångfald av aktörer. Budskapet är uppenbart: politiker ska bestämma mer och invånarna mindre. Den nya patientlagen som infördes den gör det möjligt för patienter att söka vård i andra landsting än där man är folkbokförd. Du kan antingen be din optiker, vårdcentral eller ögonläkare skicka en remiss till oss, göra en egen vårdbegäran, eller kontakta oss direkt. Images, videos and audio are available under their respective licenses. Mer info om vårdgaranti och Patientnämnden på 1177). Faktum kvarstår att i nästan samtliga fall där vårdval införts, så har köerna nästintill försvunnit. Via Stockholms läns landsting erbjuder vi även copayment/medfinansiering där du kan kan uppgradera till en lins med ett flertal fokuspunkter (en såkallad multifokal lins). Som sjukvårdslandstingsråd är jag stolt över den mångfald av aktörer som är med och bidrar till att ge stockholmarna god och kvalitativ vård som är både nära och tillgänglig.


Sitemap