Main Page Sitemap

Jobb i umeå utan utbildning


jobb i umeå utan utbildning

att din start på ditt nya arbete ska bli. Publicerades: 5:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 26:e November 2018. Det här är ett konsultuppdrag som varar i 18 månader, start i början av januari 2019. Av friskvårdande insatser/hälsofrämjande arbete för personer med och utan funktionsnedsättning. Inte det allra viktigaste, utan vi lägger störst vikt vid din personlighet. Du kommer framför allt att installera och driftsäkra programvara i PC-miljö. Umeå, Västerbotten inte bara Försvarsmaktens förband inom området utan säkerställer också förmågan vid Försvarsmaktens övriga delar.

Västerbottens Läns Landsting Umeå, Västerbotten sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. Forsvarsmakten, umeå, Västerbotten inte bara Försvarsmaktens förband inom området utan säkerställer också förmågan vid Försvarsmaktens övriga delar. Formella krav OR 6 B-körkort Önskvärda kvalifikationer - cbrn grundkurs.

Din tidigare erfarenhet är inte det allra viktigaste, utan vi lägger störst vikt vid. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Casino HEX Umeå, Västerbotten jobb ; - Vi är beredda att anställa en student utan jobberfarenhet; - Vi kommer att hjälpa dig. Liknande jobb via e-post, tack! Utbildning /Erfarenhet Vi söker dig ifk lund som har flerårig erfarenhet av felsökning och förvaltning samt. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roller - men viktigast är att du är hjälpsam, lyhörd och att du drivs av önskan att leverera kvalitet i allt du gör och tanken på att få göra ett riktigt bra jobb. Du är en driven. Din tidigare erfarenhet är inte det allra viktigaste, utan vi lägger störst vikt vid din personlighet.


Sitemap