Main Page Sitemap

Slipa parkett uppsala


slipa parkett uppsala

trots att du navigerar mellan olika sidor. Vi gör rent hos dig. Dorunner/Dorunner AB eller kommer inte sälja eller vidarebefordra någon användares personuppgifter eller e-mail adress utan samtycke. I våra lokaler på Märstagatan 12 har vi ett visningsrum för dig som letar nytt golv eller behandling till ditt befintliga golv. Vi är alltid noggranna när vi arbetar, slarv kan skapa sprickor och andra problem som kan bli dyra framöver. Missbruk kommer att anmälas, och överträdelse kan komma att innebära att medlemskontot spärras utan förvarning. Vi lämnar dig inte i sticket när golvet är färdigslipat utan finns tillgängliga och kan hjälpa dig i längden. Användare sluter avtal direkt med utföraren. Oseriösa företag ska anmälas, se punkt. Populära sökningar golvslipning trägolv golvrenovering parkettslipning trappslipning parkettgolv parkett golvläggning trägolvsarbeten golvbehandlingar golvläggare parkettläggning golvreparationer golvbeläggningar golvvård golvpolering golvslipare golv slipa golv produkter och tillbehör fiskbensparkett slipning stavparkett furugolv.

slipa parkett uppsala

Golvslipning är i dag ett utmärkt alternativ inte minst när det gäller gamla trägolv som är slitna på ytan med fortfarande är välbehållna i övrigt. Det krävs en hel del kunskaper för att man ska lyckas fullt ut med en golvslipning. Kontakta i så fall oss på Wasa Parkettservice så kan du få mer information om vad vi har att erbjuda samt ett gratis kostnadsförslag.

Hårborttagning laser uppsala pris
Fresenius kabi i uppsala jobb
Audi uppsala
Flyttkartonger ikea uppsala

Vi avråder därför privatpersoner från att utföra arbetet själv utan rådgivning eller hjälp från en kunnig yrkesperson. Vi kommer gärna till dig för konsultation. Dorunners samarbetspartner Cling group AB som tillhandahåller den integrerade funktionen och distributionen av offerter och avtalssignering kopplat till din förfrågan. Vi slipar även trappor och trösklar. Visa nummer Ärna GÅRD 37A 755 94 uppsala, karta och vägbeskrivning Öppet idag 08:00 - 18:00 Öppettider Just nu Stängt 3 Vår passion är golvslipning, trägolv och träbehandling. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Vid problem, exempelvis bedrägeri och stöld skall tvisten hanteras direkt mellan användare och anlitat företag.

Golvslipning, golvläggning, parkettgolv i, uppsalaslipa parkett uppsala


Sitemap