Main Page Sitemap

Röda korset volontär västerås


röda korset volontär västerås

språk. Finns även som app till smartphone. Svenska för alla är en webbplats som samlar svenskundervisning som finns på nätet. Sveriges Radios nyheter på olika språk. När du hittat något som passar dig skickar du en intresseanmälan via formuläret. Finns på flera olika språk. Alla volontärer erbjuds en grundutbildning inom Röda Korskunskap för att både få förståelse och kunna känna sig trygg i organisationens värderingar. Här har vi samlat några länkar där du kan finna information. Mer heltäckande information och fler länkar finns på /welcome. Skicka in din intresseanmälan så tar vi en kopp och pratar!

Är ett samarbete mellan länsstyrelserna. . Här får personer som av olika skäl inte är på arbetsmarknaden en plats att utvecklas.

Du behövs i verksamheten!
Röda Korset är en av världens största hjälporganisationer med närmare 100 miljoner frivilliga och medlemmar världen över, Vi arbetar med humanitärt hjälparbete som till exempel att erbjuda stöd och bistånd före, under och efter en katastrof.
Bli volontär - Ett annat sätt att stödja vår verksamhet Många vill göra skillnad för människor på flykt genom att bli volontär i Röda Korset i Västerås, som nu gör allt för att möta det engagemang som många visar.

Agrill Västerås
Ikea västerås öppettider kristi himmelsfärd
Eko västerås gardiner

Hittar du inget som passar just nu kan du registrera en bevakning. Försäkringskassans film om etablering i Sverige riktar sig mot nyanlända i Sverige. Naturvårdsverkets information om de regler som gäller när du vistas i skog och mark. Appen heter Information om Sverige. Du är samtidigt med och skapar möjligheter för medmänniskor att växa. Det finns även information om Sverige. . Det finns många sidor på internet där nyanlända kan inhämta mer kunskap om allt från hur samhället fungerar till tips på kurser i svenska språket. Välkommen till Röda Korset! Här kan man även beställa eller ladda ner boken Om Sverige som är en samhällsinformation om Sverige. Genom arbetsträning, praktik och meningsfull sysselsättning får de nya chanser i livet.


Sitemap