Main Page Sitemap

Lackera innerdörrar stockholm


lackera innerdörrar stockholm

till högglanslack som man kan spegla sig. Vänd dig till oss när du vill ha lackering med högsta kvalitet utförd av lackerare med lång erfarenhet och gedigen yrkeskunskap - allt till ett riktigt bra pris! För företagare, i företag såsom butiker och restauranger behöver man förr eller senare uppdatera inredningen för att den ska se fräsch. Därför erbjuder vi upphämtning och lämning av de föremål eller inredningsdetaljer som du vill få lackerade. Lättare för dig då vi varsamt tar hand om dina föremål och ser till att de återlämnas i toppskick lackerade i sin nya färg. Vi tar fram en individuell lösning som passar dina föreställningar.lackera innerdörrar stockholm

Vi lackar allt fr n m bler och inredning till fordon.
Bekanta dig med det majestätiska slottet i Gamla Stan.
General Game Stats Chart.

Praktiskt och enkelt för dig som kund. Det kan verkligen löna sig att hålla utkik på andrahandsmarknaden. Om du har specialönskemål såsom färgskiftningar från en ton till en annan, metalliclack eller andra former av speciallacker löser vi det självklart åt dig!

Du har säkert investerat rejält med pengar gäddan malmö högskola buss i din inredning, så det är bättre att du behåller den och uppdaterar den med ny färg vid behov. Som du ser tar vi oss an det mesta inom lackering och vi nöjer oss aldrig med annat än absoluta toppresultat. Lackering i Stockholm med högsta kvalitet. Det är ofta hårt slitage på butiksinredningar och restauranginredningar då de kommer i kontakt med ett stort antal människor dagligen. Anlita oss idag för din lackering i Stockholm! En gammal sliten pinnstol blir som ny med en annan färg. Din utställningsmodell, monter för dina föremål eller en av dina skulpturer kanske behöver professionell lackering för att bli just så som du har tänkt dig. Gamla innerdörrar med slitmärken efter fingrar blir fräscha och snygga igen.


Sitemap