Main Page Sitemap

Fastighetsägare haga norrköping


fastighetsägare haga norrköping

och Östantill. Flera av fastigheterna har stor gemensam trädgård utanför ingången. Du kan lämna en intresseanmälan för den stadsdel du önskar. Bostäderna ligger i Hageby, Marielund och Innerstaden. Området består av 48 ettor, 48 tvåor och 76 trerumslägenheter. Bostäderna är lokaliserade till centrum.

Adress: Risängsgatan 21, Norrköping Telefon: E-post: Hemsida: Strömtornet I stadsdelarna Haga, Klingsberg och Oxelbergen i Norrköping har hyresvärden Strömtornet totalt 76 lägenheter för uthyrning. Om du vill ansöka om att hyra någon av dessa lägenheter kan du skicka ett e-mail eller ringa till dem. Läs mer om våra nyproducerade lägenheter. Om du vill hyra bostad skall du ringa till bolaget eller skicka ett e-mail. Bostadsförmedlingen via FF-Fastighetsservice är relativt okänd och du har god chans att hitta vakanta lägenheter med blocket inneboende helsingborg lågt söktryck. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används och genom att klicka på acceptera kan ditt regionala val sparas till nästa besök. Och kan komma i kontakt med alla privata hyresvärdar. Önskar hyra, visar 5 av 9, visa alla. Från bostadsområdet Lida Kullar är det promenadavstånd till shoppingcentret Mirum Galleria. Adress: Tenngatan 3, Norrköping Telefon: Hemsida: Murgröna Fastigheter Privata fastighetsägaren Murgröna förvaltar hyresrätter med gångavstånd till centrum och universitetet. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-tv och bredband. I närheten av fastigheterna ligger ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjesliv.

Telefon: E-post: Hemsida: Bremström Fastigheter Familjeägda bostadsbolaget Bremström Fastigheter har hyreslägenheter i de centrala lägenheter i Norrköping med hög boendestandard. Adress: Hospitalsgatan 33, Norrköping Telefon: E-post: Hemsida: Berg Co Erbjuder bostadsfastigheter i centrala Norrköping och på Söder samt stadsdelen Haga.

Xxl norrköping jobb
Albano blommor norrköping öppettider


Sitemap