Main Page Sitemap

Bästa steakhouse i stockholm


bästa steakhouse i stockholm

Norrmalm/City, förutom den excentriska och inspirerande inredningen, leverar Griffins' även när det kommer till det essentiella, köttet. Svårt att missa är också Saddle Sabres fantastiska öl- och whiskeysortiment. Vad sägs om lite hjortracks, älgköttbullar eller kanske en grillad vildsvinsfilé att kombinera med en egenbryggd "mjölska" eller ett krus mjöd? Och det genomsyrar hela menyn.

Meny för våra större sällskap. Ett av Stockholms första Vandrarhem i City. I våra restauranger och festlokaler serveras vällagad mat för såväl de små sällskapen som de stora eventen.

4-bäddsrummen är mixade eller enbart för kvinnor. Val av grillgrader, sideorders, förrätter efterrätter beställs på plats. I 4-bäddsrummen kan du boka 1-4 bäddar. Pris 389 kr / person. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner. Alla våra utopia musik barcelona burgare är gjorda på 100 svenskt nötkött och serveras med pommes frites, coleslaw och saltgurka. Dam- och herrduschar och toaletter finns lätt tillgängliga i korridoren. På Texas Longhorn är vi stolta över vårt kött.

Blocket verktyg stockholm
Näringsterapi stockholm


Sitemap