Main Page Sitemap

Akupunktur stockholm pris


akupunktur stockholm pris

hundratals människor att må bättre. Jag kom till Sverige år 2004 och jag försöker hela tiden lära mig mer och mer. Reimersholme, riddarholmen, roslagstull, skeppsholmen, stadshagen, stora Essingen, söder. När jag besökte honom som litet barn kunde jag se hur han dagligen hjälpte människor att bli friskare med hjälp av naturläkemedel och akupunktur. Dr Ma studerade vid Peking TKM högskolan under åren och tog läkarexamen.

Jag heter Lihua Guo. Min svenska är inte perfekt. Jag brukar förstå det mesta och det viktigaste men ibland kan det finnas några ord som jag ännu inte förstår. Jag är utbildad i kinesisk akupunktur i Kina. Hon är en av få akupuntörer från Kina med 5 årig läkarexamen, som är inriktad mot TKM linje. Jag har inte tjugo eller trettio år av erfarenhet och jag kallar mig inte för doktor.

Akupunktur i, stockholm Akupunktur, tobias arbetar med akupunktur och örter utifrån ett Traditionellt Kinesiskt Medicinskt perspektiv, då man tittar på både mannen och kvinnan och försöker se om det ligger någon störning hos den ena eller hos bägge som kan förklara svårigheten att bli gravid.
Akupunktur i, stockholm, den klassiska akupunkturen ställer diagnos genom frågor och pulstagning.
Genom pulsen får man information om kroppens tillstånd, vilka punkter som kan vara aktuella och vad som ska höjas respektive sänkas.

Mina besökare är nästan alltid nöjda och om du är som dom flesta som besöker mig kommer du att lämna min klinik kännande dig mer frisk, rofylld och avslappnad. Konsultationen fronter stockholms hotell- och restaurangskola tar ca 30 minuter. Läs mer dr Ma är akupunktur specialist på hudsjukdomar, allergier, mag- och tarmbesvär, depressioner, sömnsvårighet, infertilitet, klimakteriebesvär, PMS, eksem, smärtor, idrotts och belastningsskador, övervikt, rök- och alkoholavvänjning, luftvägsproblem. Detta gör att akupunktur kan nå framgång vid många sjukdomstillstånd, allt från astma till olika smärttillstånd. Dr Ma arbetade sedan på Xuan Wu TKM (Traditionell Kinesisk Medicin)-sjukhus under en period innan hon flyttade till Sverige. Jag är inte på långa vägar lika erfaren som min farfar eller professor Guo Yong Sheng.


Sitemap