Main Page Sitemap

Röda kvarn helsingborg sf


röda kvarn helsingborg sf

utställningen ordnas föredrag, temadagar och annat spännande. Kraftkällan är en 429 hästars V8 från nya Hyundai Genesis. Förutom rivstartstävlingarna blir det massor av musik med inte mindre än 17 band! MCM-läsaren vet säkerligen att det i år var 25-årsjubileum för Mälaren Runt på motorcykel! Meningen är att allmänheten ska få se och höra monstret när dragracingsäsongen börjar på Santa Pod första helgen i juni, i händerna på norske föraren Hans Olav Olstad. Det kommer att provas en hel del nya saker på Orsasjön då Speed Weekend fyller 5 år! Av Christer "Sheriffen" Johansson Om det inte hörs så mycket nytt från Victory för tillfället, så beror det på att Polaris har fullt upp med utvecklandet av sina helt nya Indian.

Med vår teknologi och våra visioner är vi helt säkra på att vi kommer att kunna leverera en verkligt klassisk Indian-motorcykel, säger Polaris VD Scott Wine. Ny fotobok från bönpallens perspektiv Mia Karlsvärd har fångat sina ögonblick från bönpallen under resor i Sverige, Europa och USA och har nu sammanställt dem till en bok som kommer ut i sommar. Där kommer både Victory och Kawasaki att finnas på plats med varsin "roadshow" Hojutställning blir det också, nu med större bredd än tidigare med hela tio utställningsklasser. M Nu är säsongen äntligen igång! Norskt H-D-forum på nätet En grupp eldsjälar har dragit igång ett nytt forum i stället för det gamla som försvann i vintras. Nu är datumet spikat för den första premiärvisningen. Framsvingen, skärmen, diverse fästen och grenröret till turbon var kaputt, eventuellt även topplocken. Inte visste vi att Kodlin var en sådan kulturknutte, i ordets rätta bemärkelse! Det är ännu inte bestämt vilket namn de ska ha, om det blir Roffes eller Raceway eller något nytt, men butiken är öppen sen den 1 november. Nu har H-D tagit fram en egen strokermotor på 120 kubiktum (1966 cc) och 135 hästar!

R da Kvarn som r en gammal biograf som anv ndes som kulturhus n gra. Hantera, f r ndra och fels k dina abonnemang f r tv, bredband och telefoni dygnet runt. MCM r Skandinaviens ledande och ldsta entusiast- och customtidning.

Väskor helsingborg väla
Vietnamisk Restaurang helsingborg hjälmshultsgatan


Sitemap