Main Page Sitemap

Fira jul i örebro


fira jul i örebro

butik att besöka. Butiken har genomgått ett omfattande facelift och nu är vi snart redo att bjuda in er för att ta del av er nya DollarStore. Butiken är den 38:e i ordningen. Publicerat Måndagen den 14 april öppnar vi vår 34:de butik, denna gång i Laxå. Vi tror att det här är startskottet på en helt fantastisk vänskap. Publicerat Fredag 24 april kl 10 öppnar DollarStore i Falköping. Du behöver alltså inte vänta in kortet i brevlådan innan du skriver under namninsamlingen. Detta är vi väldigt stolta och tacksamma över, för vad vore vi utan vår underbara personal? Mer information hittar du på DollarStores.

Byggmaskiner i Örebro Start
Kalender - Nöjet Konsert

Solen lyste över alla er som hade kommit för att fira öppningen tillsammans med oss - det tycker vi är så kul! Butiken i Mantorp har just nu ett begränsat sortiment och stänger permanent från och med den 19 november. Exempelvis: singel svar 2017 Hej! Den 24 mars.10:00 öppnar vi med buller och bång i två städer i Sverige.

Varmt välkomna till oss! Det är vad vi kallar en riktigt Happy Friday! Du kan se alla genom att trycka här. Samtliga av våra medarbetare får dela på dagskassan mellan.15:30-19:00. Idag öppnar DollarStore Hedemora på Callerholmsgatan 16 i Hedemora. Idag öppnar DollarStore Bro på Klövtorpsvägen 1 i Bro.


Sitemap