Main Page Sitemap

Göteborgs naturhistoriska museum barn


göteborgs naturhistoriska museum barn

/ Upplevelsebad Här kan barnen plaska och njuta av bad och rutschkanor. Ni kan leka vattenlek också. Fri entré under. Nu är du nära till en del av Hisingsparken. I "Barnavdelningen" finns det en yta för de minsta (0-3år) som täcks av en härlig heltäckningsmatta. Sammanfattning: Passar inte så bra för de allra minsta barnen. För de minsta finns, kaninlandet. Vi skulle gärna se att de bygger ytterligare en liten stuga där man kan värma sig under vintertid.

G teborgs Naturhistoriska Museum.
Vi har testat, g teborgs, maritima, museum.
Denna g ng utan barn.
Det r en intressant plats b de f r vuxna och.
G teborgs Naturhistoriska museum r v rt ett bes k om man r intresserad och vill komma i kontakt med vilda djur fr n L s mer.

Göteborgs naturhistoriska museum barn
göteborgs naturhistoriska museum barn

FRI entrÉ Ligger i Slottsparken vid Linnéplatsen. Här trivdes de som fisken i vattnet. Härligt när barnen är välkomna. Matsäcksrum och låsbara skåp. På översta våningen var det lite lugnare där man kunde mysa och läsa bok och leka med leksaker. Gör om gör rätt tycker. De minsta kan också bli lite rädda för de stoooora djuren. Tips: Skriv telefonnummer på ditt barns arm, sätt på de en reflexväst eller glada färger så att du snabbt kan se var ditt barn befinner sig. Här finns klätternät, gunga, sandlåda, snurrkorg, snurrkoppar, djurskulpturer, indianhus och rutschkana. Finns även några spel att spela för en liten peng som tex airhockey och basket.m. När det är dags för en paus kan ni köpa glass eller en korv med bröd i någon av av Slottskogens kiosker. Här finns fiskar, krabbor, titta in på insektsavdelningen, ekrem Bora se den stora elefanten, lejon, sköldpaddor, isbjörnar.


Sitemap