Main Page Sitemap

Tak stockholm åldersgräns


tak stockholm åldersgräns

ni kommer. Musiken som bjuds på är allt från disco, soul, punk och house som spelas av stans bästa vinyl DJs. Adress: Apelbergsgatan 53, hemsida: Taket sthlm, gästlista: Öppettider: Fredagar.00-03.00, inträde: 120 kr, gratis till 23, garderob: Åldersgräns :. Vi har ett Chambre separée för frukost, lunch och middagsbokningar för upp till 20 personer. När man då som gäst, gjort sig besväret att själv kontrollera att hund är välkommen (5 kg Jack Russel i famnen i god tro ställer sig i den ganska ganska långa kön och sen får veta av vakten, som dessutom har god koll på kön. Maila till [email protected] tak.se med din förfrågan så kikar vi på den.

Populära barer nära Restaurang Grossmanns GQ i Stockholmtak stockholm åldersgräns

Hyra våtdräkt stockholm triathlon, Hus i stockholms skärgård till salu,

Jag vill boka ett specifikt bord! Dessvärre ytterligare ett exempel på usel kommunikation och på toppen av det usel kundservice. Observera gärna att vi har en åldersgräns. Maila din bokningsreferens till [email protected] tak.se med dina önskemål. Vi har absolut drop-in, kom hit från.30 för lunch i matsalen samt från.00 för middag i matsal och i vår Råbar så ska vi göra vårt bästa. Får man ha hund på, tak? Vi har ingen gästlista på, tak, förutom när vi har inbjudna gäster vid speciella events.

På taket finns en bar och massa sittplatser för att umgås, och vid regniga sommardagar finns det även tak och infravärme att värma sig under. Vi vill boka bord på terrassen, hur gör jag det? Vi lovar aldrig ett specifikt bord, men det går bra att önska så gör vi vårt bästa. Vi har bokningsbara platser i baren i vår avskilda del som heter Bur, där är det bokningsbart för att dricka drinkar bara, eller för att äta också. Tak är tyvärr inte hundar välkomna pga säkerhet och livlig/högljudd miljö. Summa summarum: Varför är informationen på sajten fel, varför informerar vakt / värd inte tidigare, varför finns ingen att prata med? Rassen är hundar välkomna, men inte inomhus i baren eller i restaurangen.


Sitemap