Main Page Sitemap

Sj snabbtåg stockholm göteborg stopp


sj snabbtåg stockholm göteborg stopp

avgångar per vecka med SJs InterCity-tåg, som har en något längre restid än snabbtågen. Resenärerna skall möta ett nytt och fräscht tåg och de tekniska felen skall bli ännu färre, vi bygger om för att kunna köra tågen 20 år till, säger Hofberg). SJ konkurrerar med fyra flygbolag, två expressbussbolag och bilen om resenärerna på Sveriges mest lönsamma linje. Koncernen omsätter cirka 7,5 miljarder SEK och har 4 500 medarbetare.

Tidsvinsten åstadkoms med färre uppehåll, Endast sex snabbtåg om dagen kommer att stanna i Alingsås, uppehållen i Skövde och Katrineholm blir något färre och stoppen i Flemingsberg upphör. 2015 firade tåget 25 år i svenska folkets tjänst. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1 100 avgångar från 275 stationer. I augusti var 79 procent av snabbtågen i rätt tid.

sj snabbtåg stockholm göteborg stopp

Hotell vid centralen i stockholm, Billig festlokal stockholm egen dryck,

2018 lanseras en upprustad och fullt ut moderniserad version av tåget. Vi genomför en rejäl satsning på resandet mellan Stockholm Göteborg. Jag förstår om resenärerna blir arga och irriterade, säger Hofberg. Istället för att ha nya snabbtåg så har man satsat på klassiska 60-talsvagnar där man erbjuder pianobar, barvagn och en uppdukad resturangvagn. SJ erbjuder gratis wifi dock är det begränsat till 200. Resandet med SJs fjärrtåg till och från Göteborg har den senaste femårsperioden ökat med 35 procent på linjerna från Stockholm, Malmö, Karlstad och Kalmar.


Sitemap