Main Page Sitemap

Borisav stankovic kosarkas


borisav stankovic kosarkas

da zavirite u ivot legende jugoslovenske i svetske koarke, imate problem. Na prvom mestu finansiranje sporta. 4 Trainerkarriere Bearbeiten Quelltext bearbeiten Als Trainer von OKK Belgrad gewann Stankovi 1958, 1960, 19 jeweils die jugoslawische Meisterschaft, nicht zuletzt durch das spielerische Vermögen von Radivoje Kora. A, danas je to zemlja koja se polako modernizuje, koja ide svojim putem.borisav stankovic kosarkas

Borislav, bora Stankovi, legendarni jugoslovenski koarka i trener.
Roen pre devedesetdve godine, u Bihau, tadanjoj Kraljevini Srba.
Bora Stankovi je jedan od junaka stvaranja srpske i jugoslovenske koarke kao najbolje u Evropi.
Uz Radomira apera, profesora Acu.
Borislav Stankovi, srpska i meunarodna koarkaka gromada u etvrtak slavi.

Bora stankovic nis upis, Kostana bora stankovic knjiga pdf,

A tamo su svi imali sline prie. On je mnogo vie. Nesmanjenim arom, izvanrednim diplomatskim taktom koji je Boru Stankovia pratio i tokom njegove funkcionerske karijere u postadress PwC uppsala sportu Ovde treba podsetiti da je legenda naeg (i, ne samo naeg) sporta bio Generalni sekretar fiba tokom skoro tri decenije (1976-2002). Koja je to, posebna formula uspeha? Glavni urednik asopisa je Ivan Kudinov. I tada sam ve imao siguran paso. Studirao sam vie igrajui koarku i bavei se drugim poslovima. MP: Verujemo, da danas nadoknadjujete proputeno i da itate. The New York Times,. . Nije se moralo misliti na svakodnveni ivot. Ni jedno ni drugo MP: Viski ili rakija? Generacije koje su stasavale s njim su: Kora, Gorsi, Nikoli Potom, odlazi u Italiju, kao prvi strani strunjak sa ampionskom titulom, i tu provodi "nezaboravne etiri godine".

Zato to uslovi igranja koarke u Americi i Evropi nisu isti. I, kada biste birali najboljeg koarkaa svih vremena (iako, je to teko) ko bi to bio? Razvija se, u stvari u dva pravca: U jednom, dobrom. Zatim i tradicija, ako hoete. Meutim, Bora je as u svakom pogledu. MP: Zato je to tako? Jugoslawien 36, vereine als Trainer Jugoslawien Sozialistische Föderative Republik, oKK Belgrad Jugoslawien Sozialistische Föderative Republik.


Sitemap