Main Page Sitemap

Larmcentralenhet blinkar rött


larmcentralenhet blinkar rött

Chromecast-enheten testar du om det första steget nedan löser problemet. Enda lösningen är att dra ut strömmen. Blinkande brandgult sken svart skärm på TV:n Om skärmen på TV:n är svart och en brandgul lampa blinkar på Chromecast-enheten testar du om det första steget nedan löser problemet. Kontakta oss om WiFi-åtkomstpunkten fortsätter att blinka rött. Lampan blinkar som indikerar att signal tas mot. Anslut, wiFi-åtkomstpunkten till ett fungerande eluttag. Läs om hur du gör. Blinkande brandgult sken (under en uppdatering).

Ett problem har uppstått med WiFi-åtkomstpunkten. Färg, innebörd Åtgärd, släckt lampa, wiFi-åtkomstpunkten har ingen ström eller så har ljuset inaktiverats i appen. Starta om enheten genom att koppla ur den från strömkällan, vänta en minut och sedan koppla in den igen.

Fast vitt sken, chromecast är ansluten till nätverket och är klar att börja casta innehåll eller castar redan innehåll. Testa att ansluta Chromecast-enheten till en annan TV Återställ standardinställningarna, fast rött sken, det kan vara linköping sjukhus telefonnummer fel på enheten. Vi har identifierat felet i den aktuella firmware-versionen,.20.66189, och arbetar på en korrigering som kommer att finnas med i nästa firmware-uppdatering. I vissa miljöer kan det se ut som om lampan lyser vitt. Ta först ut batterierna från fjärrkontrollen för att se om detta orsakar problemet. Please try again later.

larmcentralenhet blinkar rött


Sitemap