Main Page Sitemap

Lackering innerdörrar stockholm


lackering innerdörrar stockholm

ofta möbler eller inredningsdetaljer som man brukar vilja lackera. Spårfrästa och släta luckor, luckor och fronter i fanerad MDF. Lantligt eller urbant futuristiskt? Med en fräsch lackering i en ny färg och ytbehandling kommer de att se ut som nya och göra nytta i ditt hem i många år till. Snyggt att ha samma nyans i hela hemmet. Om du har specialönskemål såsom färgskiftningar från en ton till en annan, metalliclack eller andra former av speciallacker löser vi det självklart åt dig! Har ni svårt att leverera varor till oss så kan vi erbjuda möjlighet till hämtning och lämning när arbetet är klart, hör bara av er så bestämmer vi en tid som passar.

Lackering av köksluckor i Stockholm Kungslack Lackering Stockholm Vi lackar det mesta! Lackering köksluckor, dörrar och möbler i Stockholm Abab Kök Lackering Stockholm - Home Facebook

En gammal sliten pinnstol blir som ny med en annan färg. Du vill ha en köksförvandling och med Stockholm Lackering får du köksluckor och lådförstycken med den rätta känslan. Fabriksallén 11 i Klippan. Hör av dig till oss och berätta vad du vill ha hjälp med så ger vi dig ett prisförslag direkt eller kommer ut och tittar i din lokal om det handlar om ett större projekt där vi först måste montera ner platsbyggd utrustning.

Anlita oss idag för din lackering i Stockholm! Vi lackar och sätter färg på det mesta - från köksluckor till butiksinredningar. Det är ofta hårt slitage på butiksinredningar och restauranginredningar då de kommer i kontakt med ett stort antal människor dagligen. Stockholm Lackering är experter på lackering av hotell helsingborg med hund köksluckor, men självklart kan vi lackera alla typer av möbler. Som du ser tar vi oss an det mesta inom lackering och vi nöjer oss aldrig med annat än absoluta toppresultat.

Lackering i Stockholm med högsta kvalitet. Hos oss har du möjlighet att få lackering i så gott som varje färgnyans du kan tänka dig och i just den finish du föreställer dig, från en uppruggad matt yta till högglanslack som man kan spegla sig. Kontakta oss med vilket artikel nummer det gäller.

Bästa banh Mi stockholm, Lokal uthyres stockholm östermalm, Stockholm fyrverkeri nyår 2018, Socialjouren i stockholm city,


Sitemap