Main Page Sitemap

Skottlossning i stockholm idag


skottlossning i stockholm idag

golvet i skydd. Skottlossning i centrala Stockholm, en skottlossning inträffade på Östermalm i centrala Stockholm vid 16-tiden i dag. 17:00: Mall of Scandinavia har utrymts, enligt vittnesuppgifter till Expressen. 15:51: Föraren ska ha trätt på sig rånarluva över ansiktet och sedan kört in i människor i centrala Stockholm. Chauffören som blev av med lastbilen är oskadd och befinner sig med polisen. Polisen har fattat beslut om nationell särskild händelse.

L s mer om Nyheter, idag. Martin Westmont i Stockholms kommunfullm ktige fick dubbel ers ttning. Vittnen ber ttar om skottlossning fem personer har f rts till sjukhus. Skottlossning i centrala, stockholm. Idag sl r Finlands allra f rsta bordell med sexdockor upp sina d rrar.

Näringsterapi stockholm
Blocket verktyg stockholm
Stockholm fyrverkeri nyår 2018

Polisen uppmanar människor att inte åka in till Stockholm City. Jag satt i bilen på väg mot Sundbyberg när jag hörde flera smällar som jag direkt förstod inte var några fyrverkerier eller något sådant. Kristoffer Regnfors twittrar att det ligger halva människor på gatan. Inga personer är gripna enligt polisen Enligt polisen är centralstationen inte avspärrad. Fem sekunder senare kom ett till skott och då hörde jag någon som skrek, säger ett vittne till Aftonbladet och fortsätter: Det är första gången jag hör skottlossning här. På plats påträffades ett krockat fordon med skotthål. Detta vet vi: Den 39-årige Rakhmat Akilov från Uzbekistan häktades i dag på sannolika skäl misstänkt för terrorbrott genom mord.

16:30: SVT: Nu sprids bilden av att det skett ett terrordåd i Sverige världen över. Chauffören som blev av med lastbilen är oskadd och befinner sig med polisen.


Sitemap